Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η νέα φλόγα δέν θαναι Ολυμπιακή αλλά θά είναι πάλι Ελληνική





Η νέα φλόγα  δέν θαναι Ολυμπιακή αλλά θά είναι πάλι  Ελληνική 

Σε πρώτο πλάνο και πάλι η Ελλάδα …με φόντο και τίτλους την αρχαία Ελλάδα. Λέξεις όπως τραγωδία ,δημοκρατία, κτλπ… δίνουν και παίρνουν στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου και των ΜΜΕ.
Ξύπνησαν οι Έλληνες από τον λήθαργο που τους-μας είχαν ρίξει οι σοφοί της Σιών ,οι κερδοσκόποι , τα αφεντικά της παγκόσμιας οικονομίας , οι σωτήρες των λαών .. όλα τα λαμόγια γενικώς…!!
Το σχέδιο προέβλεπε 3 κινήσεις
1)    Τους βάζουμε στην Ευρώπη και τους ταΐζουμε
2)    Τους δίνουμε δανεικά και τους μαθαίνουμε να υπερκαταναλώνουν δικά μας προϊόντα σε βαθμό εξάρτησης.
3)    Τέλος όταν πια είναι σε φάση λήθαργου τους ζητάμε τα δανεικά και ως έντιμοι και ευγνώμονες θα πουλήσουν και το σπίτι τους για να  μας ξεχρεώσουν η απλά τους παίρνουμε το σπίτι .

γγ(Ζητώ συγνώμη για την παρακάτω ''γλαφυρή'' γραφή  )

Είναι  το γνωστό κόλπο με τα μπουρδέλα .
Φάση 1- Μπαίνεις μέσα κάθεσαι στη μπάρα , παραγγέλλεις ένα ουίσκι και ταυτόχρονα καρφώνεις το γκομενάκι απτήν αλλοδαπή που κουνιέται και σου χαμογελά. Ρωτάς τον μπάρμαν- νταβατζή ‘’το πνίγει το κουνέλι η γκόμενα ? ‘’   ‘’ Άμα την κεράσεις μερικά ποτάκια….’’ σου απαντά .
Φάση 2 – Ο μπάρμαν σου φέρνει το δεύτερο ουίσκι λέγοντας ‘’ κερνά το μαγαζί ‘’ γελάς και σύ … σε πλησιάζει  το μωρό αρχίζει το νταλαβέρι , την κερνάς ουίσκι ενώ πίνει νεράκι και σου λέει το όνομα της , άλλο ένα να μάθεις από πού είναι ,  κιάλο , κιάλο…. ελπίζοντας να σε αγαπήσει σε 1 ώρα και ένα ακόμα ίσως να σε καλέσει στο κρεβάτι της … μέχρι που όλα γυρίζουν
Φάση 3-  θές να πάς να ξεράσεις ότι ήπιες ελπίζοντας ότι θα  πηδήξεις. Τότε σου λεει  το μωρό … ‘’ όχι χειρονομίες ‘’ τσαντίζεσαι και λες άντε γαμ….. σου ,  φέρε μου το λογαριασμό. Και μόλις έρθει ο  λογαριασμός (για 20 άτομα) ρωτάς …μα πόσο κάνει το ποτό ? και πόσα ήπιε η πουτ…   αλλά είναι αργά. Τώρα υπάρχουν 3 τρόποι- δρόμοι .
Ο ένας να κάνεις τον μαλάκα και να πληρώσεις το λογαριασμό με όσα έχεις μετρητά και τα υπόλοιπα με δώσεις και με επιμήκυνση και τους τόκους της επιμήκυνσης πριν το μάθη η γυναίκα σου !!!!!
Υπάρχει και ο δεύτερος τρόπος …  να πεις οοοπα ρε παιδιά…. ΟΚ ήπια 10 ποτά εγώ, 10 ποτά-νερά αυτή και πήρα και λίγο μάτι. Αυτά θα πληρώσω .Αν δεν θέλετε άντε γεια, και που είστε …μακριά απτό σπίτι μου!!!!!
Τον 3ο τρόπο τον αφήνω προς το παρών ….!!!
Σε κάθε περίπτωση δεν ξαναπάς σε μπουρδέλο
Ήρθε ο καιρός της αναγέννησης της Ελλάδας η μέρα  να δώσει το σύνθημα της Παγκόσμιας επανάστασης των ελεύθερων πολιτών.
Η Ελλάδα θα ματώσει πρώτη αλλά δεν θάνε χαράμι το αίμα της.
Το φως θα πεταχτή σαν σπίθα από τις στάχτες που άφησαν οι πολιτικοί των 30 τελευταίων ετών, θα γίνει πυρκαγιά κάθαρσης και θα κάψει κάθε εχθρό της πατρίδας μας της Ελλάδας.
Και η φλόγα αυτή θα γίνει μια ανάλογη φλόγα όπως την Ολυμπιακή που θα την πάρουν και οι άλλοι ελεύθεροι πολίτες του πλανήτη .Θά είναι Ελληνική ομως πάλι. ! ! !

Σπίθας 16/06/2011


1 σχόλιο:

  1. Σωστός ο Σπίθας! Και απο εδω και περα μακρια απο τα ...μπουρδελα. Εκεί μπορει να κολλησουμε τιποτα περιεργα νοσηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή